domingo, 15 de noviembre de 2009

Crestes de pollastre i bolets


M'agraden les crestes ... són tan versàtils!! Tan poden formar part d'un àpat de festa com d'una carmanyola motivadora per a la feina.




Ingredients

- 16 oblees per fer crestes (jo vaig utilitzar La cocinera)
- 150 g de xampinyons
- 1 sobre de ceps cecs
- 1 ceba mitjaneta
- 150 g de petxuga de pollastre
- un tallet de formatge roquefort
- nou moscada
- farigola
- llavors de sèsam
- 1 ou
- sal i prebre

Preparació

  • Piqueu la ceba ben petita i sofregiu-la
  • Mentrestant, hidrateu els ceps en aigua i netegeu els xampinyons tot picant-los ben petits. Afegiu-los al sofregit un cop la ceba hagi pres color.
  • Piqueu les petxugues de pollastre a la picadora i incorporeu-les al sofregit. Afegiu-hi nou moscada recent ratllada i farigola.
  • Un cop el pollastre prengui color, salpebreu al vostre gust.
  • Retireu el sofregit del foc i afegiu-hi una mica de formatge roquefort esmicolat, barrejant tot seguit perquè es desfagi.
  • Deixeu atemperar la barreja.
  • Formeu les crestes, pinteu-les amb ou batut i guarniu-les amb unes llavors de sèsam
  • Fregiu-les en oli ben calent o bé enforneu-les a 180 ºC uns 15-20 minuts fins que estiguin ben daurades.


No hay comentarios:

Publicar un comentario